Bubbelbad lyxigt

Hej alla söta! För någon dag sedan badade vi bubbelbad hela familjen och det var så underbart! Vi bokade in oss på badhuset och gick direkt och satte oss i bubbelbadet. Trodde först att min S skulle bli lite rädd när det bubblade så och vilja gå ur men det blev hon inte. Hon tyckte det var så skönt så hon nästan somnade och min E tyckte det var jätte skönt och mysigt, hon satt i mitt knä och kramades hela tiden min lilla älskling. Mysigt för henne med lite mamma tid då lillasyster kan ta upp en del tid ibland. Jag och min sambo njöt också. Vi satte oss sedan och åt lite chips och glass och myste. En super mysig familjedag. Nu blir det att se på nya serien Tyrant när mina små hjärtan sover så gott. Puss o kram till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s