1 års kalas

Imorse när jag vaknade så var det mycket snö utanför fönstret 🙂 har snöat mycket inatt och det är så mysigt och det snöar än. Kommer ner stora flingor. Blir underbart att gå ut i detta sen 🙂 idag blir det en del pulkaåkning och sen får vi se vad det blir. Så skönt att bara ta dagarna som de kommer 🙂 det är semester. Nu snart ska jag börja baka och planera inför min lilla S 1 års kalas som vi ska ha i januari. Roligt att planera kalas. Hur brukar ni göra när ni planerar era små hjärtans kalas? Vad brukar ni ha för utsmyckning? Vad bakar ni för gott? 🙂 ha en bra dag och mys ordentligt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s