Smink

Idag ska jag börja att blogga om lite smink. Tänkte ge lite tips på en väldigt bra concealer. Den är prisvärd och täcker bra och blir väldigt fin på. Det är en concealer från Lumene som jag tycker är ett bra märke. Ett annat märke jag vill tipsa om är Rituals som har många bra hudvårdsprodukter. Fick en fin handkräm och Body cream och duschcreme i julklapp som luktar så gott och känns bra på kroppen. Cherry blossom heter det. Det märket kan ni gärna testa om ni vill. Har alltid fått bra service av dom som jobbar på Rituals och de är bra att tipsa om vad som passar en själv och ens hudtyp. Hoppas ni kan få nytta av mina tips 🙂

6412600838176-1

4459-014459_sakurabodycream220ml

rituals-zensation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s