Hemma igen

Godmorgon alla fina därute! Nu är vi hemma igen efter att ha haft många härliga dagar i sälen 🙂 så mysigt att bo i husvagn. Resan hem igår tog många mer timmar än vi räknat med för vi hamnade i lång kö som tog lång tid. Många åkte hem igår och samma tid som oss. Flera stopp gör vi alltid med barnen också när de är så små och ska röra på sig och sådär 🙂 Nu har vi precis ätit frukost och idag börjar vardagen igen. Min mamma kommer och hälsar på oss idag och hon har saknat barnen så. Ska bli så roligt att hon kommer till oss 🙂 julen ska rensas ut idag och så ska jag sätta upp lite nya gardiner. Min lilla E är ledig från dagis idag och börjar imorgon så det är skönt att hon får en ledig dag till hemma. Min viktväktarresa har legat lite på vila en stund under jul och nyår men nu börjar den idag igen och grönsakssoppa står på menyn. Så mumsigt och inga points. Till er som vill gå ner i vikt så rekommenderar jag starkt viktväktarna och ingen annan diet där man förbjuds äta mycket. Här får du äta vanlig mat men rätt mat och i rätt mängd. Man väljer själv och mixtrar inte med kroppen på något konstigt sätt. Skriver sen igen! Puss o kram till er alla goa läsare. Så glad att just ni finns och läser min blogg. Skriv gärna till mig om ni vill att jag ska blogga om något speciellt som intresserar er 🙂

20170109_082221

20170109_082341

20170109_082351.jpg

20170109_082400.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s