Vårkänsla

Igår rensade jag bort julen. Tog bort alla julsaker och satte upp nya gardiner och grejade för fullt. Blev så fint i alla rum och jag är så nöjd. Idag fortsätter det med lite städning och tvätt och så. Mamma kommer på besök till oss idag också så det ska bli kul 🙂 första dagen idag för min E på förskolan igen efter julledigt. Hon var så glad imorse och sa namnen på alla kompisar hon fått och ivrig att få gå iväg. Så söt 🙂 jag tänkte dela med mig av en bild av köket efter vi tagit bort julen och in med ljusare färger. Blev så fräscht och fint. Gula tulpaner fick jag av mamma och det ger alltid en extra känsla av vår och sommar. Skicka gärna bilder på era rum när ni gjort fint efter julen. Alltid kul att dela bilder med varandra. Ha det gott! 🙂 Kramar!

20170110_102611

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s