Öppna förskolan

Toppen att öppna förskolan finns tycker jag! Det är så mysigt och roligt att kunna gå dit med barnen och busa och leka och att de får springa av sig. Roligt med alla vänner man lärt känna där och barnen har fått kompisar där:) ni andra som är småbarnsmammor eller småbarnspappor går ni dit och vad tycker ni om öppna förskolan? 🙂 jag tycker det är så bra att det finns en sådan plats man kan gå till när man är föräldraledig:) idag kommer mamma till oss. Vi umgås mycket jag och mamma och jag är så glad att hon finns. Hon hjälper mig bra med barnen 🙂 ha en härlig dag och vi hörs snart igen!

oppna-kh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s