Potträning

Dagen är kommen då jag ska börja lite smått att potträna min lilla S. Min E tränar jag med nu men hon är inte så förtjust i att gå på pottan men testar och erbjuder alltid pottan ofta. Hon kommer gå där när hon känner sig redo. Mina små söta älsklingar. De är så duktiga 🙂 duktiga på mycket och utvecklingen på båda går framåt med stormsteg. Min S kan redan klättra upp i soffan o E:s säng och E kan säga massa ord och härmar meningar och kan nästan direkt säga efter det man sa. Så underbart och mysigt att vara mammaledig och att ha fått möjligheten att vara hemma länge med mina små. Har ett tag kvar också så det är skönt 🙂 nu är det dags att väcka E så hon kan få komma upp och dricka välling i lugn och ro innan det är dags att bege sig till dagis.

babybjoern-pottstol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s