Grattis mitt lilla hjärta

Nu är passen för denna vecka bokade:) så härligt att träna och det ger en så mycket ny energi och det känns skönt i kroppen. Man blir starkare och får bättre hållning och allt. Träning är jättebra. Jag äter efter viktväktarna och ska hålla igång träningen så ska nog denna mamman kunna tappa några kilo 🙂 tränar ni andra? Vad gillar ni för typ av träning? Tänk att det finns så stort urval av träning! 🙂 idag är det ingen vanlig dag för idag är det min S födelsedag. Första födelsedagen. Hon fyller 1 år idag. Firandet ska vi ha i helgen på söndag då blir det barnkalas:) mysigt! Mysigt att ordna med kalas tycker jag 🙂 nu ska jag sätta mig i soffan en stund med mitt lilla hjärta och gosa. Kramis!

ett-ar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s