Kesobullar

Idag har jag och min lilla älskling bakat kesobullar. Ett viktväktarrecept. Det är goda bullar gjorda på bland annat keso och ovanpå är det äppelklyftor som är blandade i kanel. De blev jättegoda och och är bra att kunna ta som mellanmål eller fika om man inte vill äta så sött. Bra för både mig och min E. Bra för barn också då dom inte är så söta. E älskade dom och åt två stora bullar med mjölk till. Mamma är hos oss idag också och vi har lagat mycket god mat bland annat spenatsoppa som är så gott tycker jag! 🙂 ha en bra eftermiddag så skriver jag snart igen. Puss och Kram!

20170118_132722

20170118_132415

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s