Barnkalas

Nu börjar det närma sig inför kalas för min lilla S. Min ett åring. Vart tar tiden vägen? Känns som den går så fort. Tycker inte det var längesedan hon var en liten bebis. Min lilla älskling. Hon har lärt sig så mycket saker och utvecklats så mycket. Nu är det lite förberedelser inför hennes kalas som ska jag göras 🙂 jag ska baka bullar både vanilj och kanel och kanske ska jag baka något mer, får se 🙂 tårta ska jag baka på söndag förmiddag innan gästerna kommer så den är nybakad och god. På den ska jag sätta en liten 1:a som ett ljus. Jag skulle vilja baka brownies men försöker hitta ett bra recept som är ägg fria då min E är allergisk mot ägg. Inte hittat något bra än men ska kika vidare. Någon som vet något bra och gott recept på bakverk som är ägg fria? 🙂 ni får gärna dela med er 🙂 jag älskar att fixa och ordna inför mina älsklingars kalas 🙂 ska handla ballonger och lite annat med. Idag ska mamma sova hos oss då min älskling ska iväg och sova borta inatt. Blir mysigt vi ska äta lite gott och mysa 🙂 ha en toppendag! Hörs sen! Kram Kram!

ballongerstor.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s