Lunch på stan

Igår åt vi lunch på stan mamma och jag. Det var jättegott och mysigt. Vi åt på ett så mysigt ställe som har mycket god mat och bra luncher till bra pris 🙂 åt en god skaldjurssallad med en fräsch creme fraiche till och citron. Mamma tog en god kummel med potatis och skaldjurssås. Efter det tog vi en liten promenad på stan och sen hämtade vi min E på förskolan. Hon är så duktig mitt hjärta. När jag kom till förskolan satt hon och pärlade och skulle göra ett fint halsband och så hade hon gjort ett fint armband. Det smälter så i mamma hjärtat när man får se vad mycket fint hon kan och vad duktig hon är. Bara 2.5 år och kan så mycket redan 🙂 älskade älskling. Idag ska vi äta lunch ute igen på ett annat fint ställe och så ska jag baka bullar och brownies till S kalas på söndag. Är så glad för hittade ett recept som är ägg fritt och som verkar bra 🙂 ha det gott! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s