Kärleksmums

Dom här goda kärleksmumsen ska vi ha på S kalas på söndag 🙂 dom blev jättebra och supergoda 🙂 Dom är ägg och mjölkfria. Nu är bakningen färdig. Idag ska jag och min E åka ut och köpa tårta som vi ska ha imorgon och ett ljus som är som en etta att sätta på tårtan 🙂 får se om vi kanske åker ut och leker lite i lekparken eller om vi är inne och myser och leker i E:s nya kök som pappa gjorde iordning igår. Han satte på en fin micro och en överdel på köket så man kan ha lite luckor att ställa saker i och köket blev lite större 🙂 hon älskar det. Hon studsa in i hennes rum och ville leka med det igår 🙂 min älskling. Nu kaffe o lite tv tittande innan det är dags att göra oss iordning och åka ut och handla 🙂

20170120_161029.jpg

20170120_162755

20170120_161925

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s