Kalas dags

20170122_131252.jpg

20170122_131246.jpg

20170122_103438.jpg

Lite bilder från dagens kalas för min S. Blev jätte lyckat och trevligt 🙂 Första gången min lilla älskling provade tårta och hon gillade det mycket 🙂 en jätte mysig dag med mycket fina presenter, skratt och prat 🙂 Nu sover båda mina små och nu väntas en skål popcorn och mitt favorit program farmen. Även hann vi med att inreda S rum nu på kvällen med fina nya saker vi fick idag 🙂 mysiga rum mina små har. Favorit rummen i hela huset:) ha en go kväll! Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s