Glasögon beställt

Jag var till optikern igår och beställde glasögon 🙂 känns roligt och spännande att få glasögon 🙂 känns helt nytt för mig då jag aldrig haft det eller linser. Har tyckt att jag ser lite sämre ibland och speciellt när jag kör bil eller ibland när jag ser på tv. Kollade min syn hos optikern och jag är lite närsynt och har ett litet brytningsfel på högra ögat. Jag valde två stycken glasögon för att kunna byta med. Roligt att variera sig. Jag får använda dom när jag vill och behöver inte ha dom mer än när jag kör bil men om jag gillar dom kan jag ha dom oftare 🙂 jag älskar dom jag valde:) när optikern visade vilken skillnad det blev med glasögon jämfört med utan så var skillnaden ganska stor så blir nog att jag använder dom ofta. Längtar tills dom kommer 🙂 vad ska ni hitta på idag? Idag kommer svärmor och hälsar på oss och mitt lilla hjärta ska till dagis idag. Igår hade vi en jätte underbar dag med mamma då vi startade dagen på öppna förskolan med sång och lek och sedan lunchade vi på stan och kikade runt 🙂 ha en toppen dag! 🙂 dessa glasögon beställde jag 🙂

20170122_193841

20170120_113554

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s