Byte av hårfärg

Jag går i tankar att eventuellt färga håret 🙂 har haft lite olika hårfärger och trivts rätt bra i dom flesta jag haft men har en liten längtan att färga håret lite rödare igen. Mörkbrun med inslag av rött skulle vara fint 🙂 har ni några tips på vad jag skulle passa att färga mitt hår i? Vad har ni haft för hårfärger? Bomba mig gärna med förslag! 🙂 idag har jag spenderat dagen med mamma och mina små älsklingar. Vi har lekt i lekparken och busat och myst hemma och lagat god mat. En super mysig dag. Puss till er!

Funderar lite på en hårfärg liknande denna som går i kastanj för det går ju lite åt rödare hållet 🙂 34276

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s