Frissan

Idag ska jag till frissan och det ska bli så roligt. Älskar att fixa håret och tycker det är så kul :)! Idag ska jag både klippa, färga och slinga håret så det blir lite lyx:) kan visa er en efterbild sen hur det blev 🙂 Hur mår ni andra idag då? Bra hoppas jag 🙂 mamma ska med till stan idag och passa mina små hjärtan så vi ska hämta henne på förmiddagen och sen åka in till stan. Tur jag har min mamma som är så snäll och ställer upp mycket. Igår ordnade jag fint hemma. Städade och satte upp nya ljuslyktor så det blev så fint. Roligt att ordna om hemma. Snart kommer det en kille hem till oss som ska tapetsera och göra om i vårat kontor och det längtar jag efter 🙂 alltid roligt med nya tapeter. Vad ska ni andra pyssla med idag? Ha en underbar dag! Puss o kram!

20170208_054859

20170208_054940

20170208_055033

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s