Pulkaåkning och mys i sälen

Idag åker vi hem från sälen. Har haft flera underbara dagar här med både sol och pulkaåkning med barnen och mys i husvagnen. Har gått många promenader. Älskar verkligen luften här i sälen och allt med sälen. Skulle gärna bo här men tror det skulle bli lite enformigt tillslut. Hur mår ni? Vad har ni gjort i helgen? .Under veckan som kommer ska jag till bvc med mitt minsta hjärta och då är det ett års kontroll med vägning och mätning och så kommer doktorn och kollar på henne. Känns att hon blir större och växer och väger mer, blir tyngre för varje dag, så matglad är hon och det är kul tycker jag 🙂 Den roligaste nyheten är att nu har hon börjat gå. För några dagar sedan tog hon sina första steg själv, blev så paff när jag kom in i vardagsrummet och hon gick mot mig, så söt. De första stegen är så söta när dom stapplar fram. Hon går mer och mer för varje dag och lär sig mer och mer. Min E är så duktig och lär sig så många ord, utvecklas väldigt i språket och kan prata mycket och kommer många meningar. Mysigt med mina små älsklingar. Jag har en del av mamma ledigheten kvar och det känns underbart, tycker det är så mysigt att vara mamma ledig 🙂 Ska baka mycket med mina små nu tänkte jag, älskar att baka och min E tycker det är så kul.Blir nog mycket pizza tror jag för det är E:s favorit.Har ni några goda recept så dela gärna med er av dom 🙂 Puss och Kram till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s