Stress och trotsutbrott

Vilken morgon! Välkommen tisdag morgon säger jag bara. Skulle duscha och göra både mig och mina små hjärtan klara för att lämna min E på dagis.  Duschade i stress medan jag hörde min E skrika på min sambo att mamma skulle minsann klä på henne och allt bara strulade. Var så slut innan jag öppnade dörren för att gå ut så jag ville helst lägga mig igen. Denna trotsen. Bara att blunda och räkna för att tänka på annat. Nog om det. Glad alla hjärtans dag mina vänner och kära läsare. Vi ska fira så att mina små älsklingar får ett varsitt kort av oss med fin text i och så ska vi baka. Äggfria muffins ska vi testa idag. Aldrig bakat det men tror och hoppas det blir gott i alla fall. Roligt med ett äggfritt recept när jag har min E som har äggallergi. Ikväll ska jag och min sambo äta lite gott. Hur ska ni fira? Ha en trevlig alla hjärtans dag och ta hand om varandra. Puss o kramis!

6360074091784763012020166301_sfp-stress-kids-theyre-picking-up-what-were-pu-001

20170214_113924

hjarta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s