Farmen och Sveriges mästerkock

Dessa är mina två favoritprogram på tv just nu och jag följer varje avsnitt om jag kan. Älskar dom och ser alltid på dom med spänning och tycker dom är intressanta. Farmen för att jag tycker det är lite roligt med drama på tv och se vad som händer och hur alla är och så. Jag har några favoriter 🙂 Sveriges mästerkock tycker jag är så roligt för att jag gillar mat och tycker det är roligt att se på alla rätter dom lagar. Vad har ni för favoritprogram på tv? Eller ser ni hellre på film och serier? 🙂 kom gärna med bra förslag vad man kan titta på 🙂 alltid kul med nya program 🙂 ha en go kväll! Godnatt och sov gott sen när det är dags att sova:)

fb1024_farmen2017

sveriges-masterkock1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s