Förmiddagsfika och lekdejt med barnen

Vilken härlig start på dagen 🙂 idag har vi träffat en go vän till mig och hennes söta dotter som är nästan lika gammal som min S. Det skiljer bara några månader. Vi har fikat och pratat massor och det var jätte roligt 🙂 och så fick våra barn leka mycket med varandra också 🙂 fick en så fin blomma som är vårig och påminner om våren och dess färger:) jätte fin. Mycket prat och lek och bus har det varit idag en perfekt start på en lite gråmulen dag ute. Nu mys med barnen och en kopp kaffe 🙂

20170215_151101.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s