Fredagsmys

Godmorgon 🙂 här vaknade vi 04.45 och gick upp jag och min lilla älskling S. Min E sover ännu 🙂 Igår var jag och S på bvc och mätte och vägde och hade ett års kontroll med läkare. Allt såg jättebra ut och min lilla goding växer bra. Hon hade gått upp nästan ett kilo så det var bra. Hon är en matglad liten tjej 🙂 Ett års vaccinet fick hon igår och igår kväll fick hon lite feber och nu på morgonen har hon också lite feber. Hoppas det ger med sig snart. Vet ju att en vanlig biverkning vid vaccin är just feber. Nu i helgen ska mamma sova hos oss och vi ska hitta på massa roliga saker och äta gott 🙂 min sambo är iväg på jobb. Idag ska jag lämna min E på dagis och senare blir det en promenad, hoppas på sol 🙂 fick såna vårkänslor sist det var sol ute och tycker man blir så mycket piggare:) vad ska ni äta för god mat idag? Lite gott fredagsmys vill man ju ha:) vi ska nog äta tacos. En nyttigare variant av tacos kan ju vara att ta kyckling till istället för köttfärs. Grönsaksstavar med god dipp. Har ni några goda och nyttiga förslag på mat? Jag äter efter viktväktarna och försöker äta lite nyttigare nu 🙂 Kram till er :)!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s