Väntar med spänning

För ett tag sedan ansökte vi om förskoleplats till min lilla S. Fick ett brev hem om att vi står i kö på dom förskolorna vi sökte och nu väntar vi med spänning på att se vart hon kommer in. Hoppas och önskar såklart innerligt att hon kommer in på samma förskola som sin storasyster men det är inte självklart säger dom utan det är mer att hoppas. Jag trodde att syskon hade lite förtur för det men inte längre verkar det som. Hoppas hoppas! Håller tummarna. Vore så mysigt för henne och E att gå på samma förskola och skönt för henne att känna någon där och bättre när man ska hämta och lämna att dom är på samma ställe 🙂 jag börjar jobba igen i början av september. Är ändå många månader kvar men börjar närma sig lite men jag njuter för fullt av mamma ledigheten varje dag 🙂 mysigt 🙂 idag kommer min systers son och ska sova hos oss så ikväll blir det något gott snacks och tv spel för hela slanten 🙂 gillar ni tv spel? Vilket tycker ni är bäst? Puss o kramisar!

samling.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s