Boktips

Hej alla söta! Jag är så sugen på att börja läsa en ny bok. Älskar att läsa böcker och tycker det är så roligt när man hittar en bok man verkligen känner mycket för och bara kan ligga och läsa och leva sig in i boken. Jag har tyvärr inte haft tid att läsa böcker på länge och hinner knappt läsa tidningar nu när jag har två små godingar här hemma som är fulla i lek och bus 🙂 men skulle väldigt gärna vilja hitta en bra bok att läsa på kvällen när dom somnat. Någon som har något bra tips till mig? 🙂 vad ska ni hitta på idag? Vi ska ha kalas för min stora älskling idag så det blir att duka och ordna på förmiddagen och fixa fint till gästerna kommer 🙂 Igår bakade jag och min E goda kakor och sockerkaka 🙂 det blir gott till fikat idag. Ha en underbar lördag! Puss o kram!

jaglaser

baka_108249851_118576881

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s