Mysiga helg med två kalasfiranden

Mysiga underbara helg. Har haft kalasfirande hela helgen. Igår firade vi min sambo som fyllt år. Jag och E hade bakat goda kolakakor och sockerkaka, både vanlig och en ägg och mjölkfri. Allt blev jätte gott och uppskattat av alla med nybakat 🙂 idag har vi varit hos min mamma och firat min brors son som fyllt 20 år. Var mycket gott att fika och sen åt vi alla pizza 🙂 imorgon blir det lekparken och promenad med mina små hjärtan. Hoppas på sol. Hoppas ni alla haft en lika underbar helg som mig 🙂 puss o kramis!

kalas-257x300.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s