Klädstilar och mode 2017

Något ämne som jag tycker är väldigt intressant är kläder och olika klädstilar. Det finns så mycket fina kläder och olika stilar och hur man kan kombinera olika kläder med varandra och få en jättefin stil. Man kan ta både lite äldre kläder och nyare plagg och sätta ihop, lite tufft och snyggt med en sådan blandning tycker jag. Själv tycker jag det är snyggt med lite längre skjortor i fina färger med jeans till eller andra fina lite lediga byxor, exempelvis tunna sommarbyxor i någon fin lite diskret färg. Så härligt att sommaren snart är här. Ska bli skönt att slippa alla ytterkläder och bara kunna ta på sig något ledigt och gå ut. Vad har ni andra för favorit stilar? 🙂 kom gärna med bilder och så. Roligt att kunna ge varandra inspiration såhär inför sommaren och våren 🙂 modet som är nu våren 2017 är bland annat trenchcoat, bomberjacka och även jeansjackan kommer lite igen:) mycket militärmönster och fina sneakers. Jeans i olika modeller går ju aldrig ur tiden heller 🙂 här kommer lite bilder för att visa och ge lite inspiration.

vila-emmely-long-trenchcoat-soft-camel

VE121G0E6-Q11@10

image1xl

440466-8556_1

sneakers-Nike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s