Frost

Min lilla tjej på 2.5 år verkligen älskar Frost och allt som har med frost att göra. Det är hennes stora favorit 🙂 Jag längtar tills vi kan se frost filmen men än är hon lite liten för den. Men det blir en upplevelse för henne att se den 🙂 idag fick hon en frost ryggsäck av mormor och hon älskar den. Den är så fin. Jag köpte frost sängkläder åt henne också, jättefina 🙂 och så spenderade vi eftermiddagen med att mysa inne och måla påskbrev och pyssla. Min minsta älskling har börjat gilla att måla så hon satt med och ritade så fint också. En super mysig dag 🙂 köpte mig även fina tulpaner. Jag har en så mysig lykta hemma som jag vill visa er, en uggla och den lyser så fint. Nu ska jag gosa ner mig i soffan en stund innan det är läggdags. Natti natt!

20170323_203830

20170323_204013

20170323_203936

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s