Ny Instagram

Jag har skapat en ny Instagram som heter isabelcampos.se där lägger jag in många bilder inom mode både inom smink, hårvård, hemmet och massa annat. Kika gärna in där och följ mig gärna 🙂 Meningen är att kunna ge människor inspiration inom mode och så älskar jag att skriva om det och tycker det är så kul att ta bilder. Mode är intressant tycker jag 🙂 Hur mår ni andra? Bra hoppas jag:) nu närmar sig påsken med stormsteg. Snart påskafton. Då ska mina små hjärtan få varsitt påskägg fyllt med gott godis och lite annat smått plock 🙂 självklart ska dom få vara små söta påskkärringar också 🙂 Hur ska ni andra fira påsk? Glad påsk till er alla underbara! Kramar och pussar i massor till er!

pa152-1-740464

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s