Snart förskoledags

Snart är det dags för min minsta älskling att börja förskolan. Är så glad för vi har fått plats på samma förskola som mitt andra lilla hjärta så både E och S kommer gå på samma, det är kul 🙂 sen så blir det lättare att hämta och lämna när de är på samma ställe. Vi trivs bra med den förskolan och det är viktigt. Tänk vart tar tiden vägen? Mina små hjärtan på förskolan. Inte längesen de låg i min mage känns det som. Ni andra som har barn i förskolan är ni nöjda med den förskolan? Man lämnar ändå bort det dyrbaraste man har så andra ska passa dom en stund. Nu har jag sett att många skriver om ifall man ska ge godis i påskäggen till sina små? Jag ger det men jag ger lite småsaker också men jag vill gärna hålla en tradition att på påskafton får de varsitt ägg som påskharen lämnat åt dom 🙂 mysigt och spännande för dom 🙂 Hur gör ni andra? Hur tänker ni kring den frågan? Kramar o pussar till er!

agg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s