Så glad

Godmorgon alla vänner 🙂 mår ni bra? Idag är det långfredag. Jag har redan nu tidigt på morgonen  ( min S vakna 05 ) hunnit att göra iordning mina små hjärtans påskägg:) jag är så nöjd med både innehållet och hur de ser ut. Bild kommer sen 🙂 ska bara hitta ett bra ställe att gömma dom på när barnen inte ser sen 🙂 jag har lagt i både godis o lite småsaker. De får såpbubblor som vi kan blåsa sen 🙂 inatt har jag varit vaken mycket. Min S har sovit lite oroligt och vaknar många gånger men tur det finns kaffe 🙂 idag ska vi grilla korv ute och kolla på lite familjeunderhållning ute och mysa:) Ha en underbar dag och ta hand om varandra. Glöm inte att ni gärna får kika in på mitt nya Instagram konto mode : isabelcampos.se bara roligt om många kollar 🙂 jag är så glad över att ni läsare finns och att jag har fått så många följare 🙂 så roligt att jag har följare från många olika länder också:) jättekul! Tack för att ni finns:) det är bland annat ni som gör att bloggen lever vidare:) jag hittade ett så gulligt citat jag bara måste få dela med er 🙂 puss o kram!

 

56033499376f8c20dad4deff42e0e271

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s