En person jag beundrar

Nu sitter jag här i soffan med varma goa filten och utanför fönstret är det massa snö. Mysigt:) idag blir det att åka pulka med barnen och ta med lite gott fika ut. Varm choklad och kakor 🙂 sen till lunch ska vi laga lite god påskmat. Kokt potatis, prinskorv, köttbullar, ägghalvor med skagenröra och en del med kaviar. Serranoskinka och gott bröd 🙂 mums ska det bli. Vad ska ni andra äta idag? Påskafton idag 🙂 jo idag är ämnet en person som jag beundrar. Det är min mamma. Så det här inlägget riktar jag främst till min underbara mamma. Hon är en riktig solstråle. Hon är alltid glad och pigg ställer alltid upp för mig och barnen och då menar jag alltid. Hon är alltid den som är barnvakt när man behöver hjälp och när vi umgås tar hon barnen mycket så jag kan vila och barnen älskar henne. Jag och mamma har ett jätte starkt band och vi är bästa vänner. Vi har så roligt när vi umgås och gör så mycket kul:) utan mamma vet jag inte vad jag ha de gjort. Hade såklart klarat allt men det hade varit mycket tuffare. Älskar mina barn över allt annat men det är lite tufft när man har barn tätt. Mycket jobb också och man får räkna till tio många gånger och bara att gå ut kan ta lång tid och vara en kamp. Tålamod till mängder 🙂 Så bra när man har god hjälp runt sig. Mamma tack för att du finns. Älskar dig! Du betyder allt för mig. Ni får gärna dela med er av era historier och berätta om det finns någon som ni beundrar lite extra mycket. Stor kram till er och ha en bra påskafton! Tack för att ni finns också och läser min blogg betyder mycket.

hjärta mellan

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s