Snapchat

Något jag verkligen tycker är jätte kul är snapchat 🙂 har fastnat mycket för det och kollar det nästan lika ofta som facebook. Känns som det är jag och de yngre som gillar det men kanske är fler i min ålder? Hoppas det så slipper jag känna mig så ensam att i 30 års åldern gilla snapchat 🙂 Facebook beroende är jag redan. Tittar in mängder med gånger på en dag o lägger ut bilder men tycker det är kul 🙂 här bjuder jag på några bilder från snapchat. Lägg gärna in bilder på er från snapchat också bara skoj att se 🙂 puss o kram!

Snapchat-734573051.jpg

Snapchat-1019822420.jpg

Snapchat-342121920

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s