Lekparkshäng

Idag har vi startat denna underbara måndag med att vara i lekparken med barnen och några vänner till oss. Det var jätte mysigt och kul och roligt för barnen att få träffa sina kompisar och busa och leka. Blev en mysig förmiddag med solsken och gott fika. Min E älskar att springa och jaga fåglar, så söt är hon och nu har S börjat ta efter 🙂 Sötisar! Så roligt att se att S alltid vill gå i storasysters fotspår, dom är för söta. Tror dom kommer bli bra vänner när dom växer upp. Vad har ni andra gjort idag? Ni som har småbarn vad pysslar ni med om dagarna när ni är föräldralediga? Vi brukar pyssla med det mesta 🙂 vara i lekparker är en stor favorit så det blir det mycket. Vara på öppna förskolan och gå promenader eller bara leka i trädgården hemma är också mysigt 🙂 Imorgon är det vanlig vardag igen efter en mysig ledighet med familjen. Påsken har vi spenderat i sälen i våran husvagn vi har där. Det har varit mycket pulkaåkning, varm choklad i snön och promenader och min E har träffat Valle maskoten däruppe. Det var stort för henne 🙂 hon blev så glad. Mycket gott har vi ätit också och jag vet inte ens hur mycket godis som barnen har kvar ( jag kanske var lite väl generös med godiset i påskäggen ) så nu är det nya tag. Jag har startat denna måndag med att återigen äta efter viktväktarna, here vi go again. Jag har gjort många nystarter men ändå inte orkat hålla det uppe och nu ska kilona bort! någon annan som också har några extra kilon ni vill ha bort? så kan vi sporra och peppa varandra 🙂 alltid kul med lite pushning. Nu blir det att lägga mig raklång i soffan och äta lite grönsaker och dipp. Ha en go kväll! Puss & Kram!

valle

20170417_195332

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s