Presenter

Idag har vi umgåtts med mamma 🙂 Vi blev bortskämda med god mat och fina presenter som hon handlat åt oss på Ullared. Så snäll är hon min mamma och vi blev jätteglada både jag och barnen. Vi har suttit på hennes balkong och solat och mått gott. Jag har även shoppat presenter till min syster som fyllt år och till en tjej som fyller ett år. Mysigt och roligt att handla presenter 🙂 Nu vill jag höra vad ni andra pysslat med idag? Jag vill också berätta att det snart kommer att komma en tävling på bloggen. Så håll utkik! 🙂 Ett litet fint pris kommer man att kunna vinna. Jag har igår börjat att kolla på en serie som jag verkligen fastnat för. Den är så bra och spännande. Jag sitter bänkad flera avsnitt på raken och vill titta hela tiden. Lite tråkigt för min sambo som inte riktigt delar samma passion som mig för serien men vi får dela lite på det, jag tittar en stund och han tittar på sitt på Ipaden och sedan ser vi på något gemensamt. Inte lätt det där när man har olika smak och bara en tv. Skam heter serien. Har ni sett den? Vad tycker ni om den? Vad gillar ni för serier? 🙂 Puss och Kram!

skam

4 svar till “Presenter”

  1. Skam är sååå bra 😀 Ser mycket på den när man hinner 🙂 efter barnen somnat om man inte somnar 🙈 Idag har vi tagit de lugnt o varit hemma o storasyster varit på förskolan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s