Bloggandet

Hej! Idag ska jag börja dagen med en god kopp kaffe och att skriva i min blogg som jag älskar. Jag tänkte skriva om varför jag började blogga. Jag har alltid älskat att skriva och har sedan jag var liten alltid gillat att skriva uppsatser i skolan och att skriva små noveller med kompisar. Vi skrev ofta små noveller för att vi tyckte det var roligt. Jag älskar att vara kreativ och få göra min blogg fin och att få berätta roliga saker i vardagen och det är så roligt att ha sin egen blogg. Det hela började nu under min föräldraledighet. Jag kände att jag ville göra något eget och arbeta med på dagarna och då blev det en blogg eftersom en blogg är lätt att sköta hemifrån och vart man än är och samtidigt har jag mycket tid för mina små. Hoppas ni tycker att bloggen är bra och intressant annars tveka inte att skriva till mig. Kom gärna med tankar och ideèr vad ni vill läsa mer om på bloggen. Idag kommer det en kompis till mig och hennes son och hälsar på oss ska bli roligt. Ska hämta dom på tågstationen nu på förmiddagen 🙂 Ha en go dag! Puss o Kramis!

blogga

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s