Tipsa mig

Hej alla underbara! Ni får gärna tipsa mig om det är något speciellt som ni vill att jag ska blogga om eller något som ni tycker jag ska blogga mer om? Bara att hojta till! Roligt att få skriva om det som intresserar er läsare 🙂 Idag har vi varit på kalas och firat en söt liten tjej som fyllt 1 år. Hon blev nöjd över sina presenter och kalaset var så mysigt med massa gott fika och korv med bröd med olika tillbehör 🙂 Mina tjejer är så nöjda med dagen och de har fått leka massor med sina vänner 🙂 Jag har ju nu börjat att äta efter Lchf (Low carb high fat) och det känns bra. Denna veckan kommer jag starta att gå promenader innan frukost för det tror jag är jättebra och det hjälper en med god motion och även att gå ner i vikt. Kommer börja träna mer pass också som bland annat zumba som jag älskar. Vad gillar ni andra för träning och äter ni någon speciell kost och kämpar med några extra kilon? kom gärna med tips och pepp :)! Puss och Kramis!

46716889-gratulationskort-söt-tecknad-owl-med-tårta

LCHF-Straight-Arrows

promenad_148119846.jpg

free-zumba-dancers-vector.jpg

 

 

Ett svar till “Tipsa mig”

  1. Hej gummsi 🙂 jag skulle gärna läsa mer om mode och sånt. Samt kul när du lägger upp bilder på inredning. Skulle även vara kul att se bilder från zumba. Puss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s