Springa

Hej alla godingar! Nu har jag inte skrivit på ett tag i bloggen för det har varit lite annat som kommit emellan och jag har behövt lägga min energi på det. Men nu är jag tillbaka och skriver igen. Hur mår ni? Skönt att sommaren närmar sig med stormsteg 🙂 Ska ni göra något kul i sommar? Vi ska åka en vecka till Bödasand och det ska bli så roligt och mysigt både för oss och barnen 🙂 Barnen längtar mycket 🙂 Finns många roliga aktiviteter för barnen att göra där. Andra veckorna får vi se lite vad det blir, blir väl en del småturer runtomkring, liseberg, Eskilstuna djurpark och bara vara hemma och mysa och sola och bada och leka i trädgården 🙂 Idag ska jag börja springa! Har länge velat göra det men det har liksom inte blivit av men idag smäller det! Min sambo är duktig på detta med träning och han har gjort ett träningsschema till mig hur jag ska springa och hur långt och det schemat ökas på med tiden. De första gångerna är uppvärmning och jogga, känna på det lite. Jag har inte sprungit på många år och däremellan två täta graviditeter så kommer nog känna att jag lever. Kommer ha bra musik i öronen! 🙂 Ska även träna något pass i veckan också, zumba och lite annat och vara på gymmet, nu kör vi! Lchf kosten är den som gäller nu också 🙂 Kramar till er alla solstrålar därute!

bödde

springa

 

Ett svar till “Springa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s