Zumba

Hej! Jag har en läsare som ville att jag skulle skriva lite mer om Zumba och heminredning. Jag tänkte börja med att skriva om Zumba eftersom jag tycker att det är jätteroligt och det är även en bra träning! Zumba är en gruppträning där man dansar loss till huvudsakligen latinamerikansk musik, internationella radiolåtar och pop. Det som är så kul med zumba är att om man kanske inte kan alla stegen så gör det inget, alla dansar och har kul 🙂 Det är en bra stämning i lokalen och alla är på bra humör. Bara man hör musiken kommer man i bra stämning och känner hur man vill röra på sig 🙂 kan verkligen rekommendera det till alla er som vill prova! 🙂 Zumba är en typ av intervalls och konditionsträning. Här kommer lite inspirationsbilder på Zumba. Hoppas ni blir sugna på att testa det! 🙂 Ni som testat det, vad tycker ni om zumba? Kommer snart skriva om heminredning och såklart kommer det bilder till det med 🙂

 

zumba.jpg

 

zumba3

zumba2

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s