Godmorgon

Godmorgon godingar! Hur mår ni? Vad ska ni göra idag? 🙂 idag ska jag åka med mamma och plocka lite i morfars lägenhet, han ska snart flytta. Så ska vi gå förbi en lekpark med barnen sen 🙂 Ikväll ska jag kanske träna ett pass eller springa en runda:) Hur går det för er med träningen? Och vad tränar ni? 🙂 jag tycker det är jättekul att träna 🙂 jag brukar variera min träning med Zumba springning och lite andra pass:) tränar för att jag vill hålla mig pigg och vill gå ner i vikt. Vill även vara stark i kroppen. Äter efter viktväktarna och det tror jag på:) kände inte att lchf passade mig så bra då det var mycket fett och för mig kändes det inte så bra att äta så mycket fet mat, vill äta mer nyttigare:) har det hänt något kul på sistone? Berätta gärna om det är något kul ni varit med om? 🙂 ha en go dag alla! Hörs snart igen 🙂 Puss och kramar!

1012270_697860326919724_525610209_n.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s