Ny vecka och nya tag!

Godmorgon alla vänner! Nu är det måndag igen och det innebär en ny vecka och nya tag! Jag har inte kommit igång så bra med att äta rätt kost ( efter viktväktarna ) ännu men träningen är där, den går bra! 🙂 Så nu behöver jag bara lite pepp från er så att det andra kommer igång med så skicka gärna peppande ord! 🙂 Jag har en del roliga saker på gång nu 🙂 Jag har ansökt en utbildning som vårdadministratör/medicinsk läkarsekreterare. Jag har varit och gjort ett test på svenska,engelska och data. Vi var hundra sökande och tjugo st får komma in på utbildningen, de tjugo som gjort bäst ifrån sig. Hoppas verkligen att jag kommer med! Håller alla tummar och tår! 🙂 Kommer jag in börjar jag plugga i augusti i två år. Annars har jag lite funderingar på att läsa upp två ämnen, matematik b och naturkunskap b på Komvux här i Kristinehamn för att ha behörighet att kunna söka något annat. Kommer jag inte in på administratör utbildningen så börjar jag jobba fjärde september 🙂 Vad jobbar ni andra med eller pluggar ni? 🙂 Vad har ni för drömjobb? 🙂 Ha en underbar dag! Puss och Kram!

plugga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s