Tips tips tips!

Hej alla söta! Jag har tagit upp detta ämnet förut men tycker det vore så kul om ni kan tipsa mig om lite ni vill läsa om 🙂 har fått lite tips och det har jag skrivit om. Tycker det är roligt att skriva om något som ni tycker är speciellt intressant 🙂 jag kan skriva på om allt möjligt men lite tips är aldrig fel:) jag är mån om er läsare. Vad har ni gjort idag? 🙂 jag och barnen har umgåtts med min mamma och syster 🙂 tidigt imorse var jag ute och vattnade alla mina fina blommor och var i växthuset och skötte om grönsakerna. Så mysigt och roligt att hålla på där och se när allt växer upp och så. Har ni odlat något? I så fall vad är favoriten eller favoriterna att odla?

Min E har fått hem sin första prenumeration av tidning idag:) bamse för de yngsta och så glad hon blev. Spännande att ha något eget att vänta på:) tack söta mormor.

3-09-parkskötsel.jpg

20170601_172220.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s