LCHF

Hej på er! Jag äter efter lchf och än sålänge känns det bra 🙂 känner mig pigg och gillar maten och allting 🙂 hoppas på att det ska ge lite minus på vågen. Har ett antal kilon jag vill gå ner innan jag är nöjd. Kombinerar detta med träning:) tränar ni? Har ni någon favorit träning? Någon mer som äter efter lchf? Jag tycker det viktigaste är att man ska må bra med kosten och att det ska kännas rätt för en själv. Imorgon ska vi åka och grilla hos min moster. Nu står min sambo och grillar åt oss, blir lite sen mat idag. Men ska bli så gott. Oxfilé med grönsaker o bearnaisesås mums:) vad lägger ni på grillen? 🙂 ha en go lördag!

IMG_2641.jpg

 

20170603_210701

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s