Välja rätt

Dags igen att köpa foundation 🙂 det finns en djungel när det gäller smink och det tror jag ni alla håller med om 🙂 jag själv är lite så att jag alltid vill prova något nytt när jag ska köpa smink. Jag vet att många tycker att varför inte hålla dig till samma som du vet passar och som är bra? Ja det skulle jag kunna göra men tycker det är så roligt att pröva något nytt och få hem en ny fin foundation som kan vara jättebra 🙂 som ger fin färg och lyster 🙂 har provat alla möjliga märken och varit nöjd med de flesta:) jag tycker det är jätte roligt med smink! Någon som har tips på bra foundation? Ni kanske nyss testat någon riktigt bra? 🙂 när sommaren kommer och man blir brunare brukar jag inte använda så mycket foundation utan kanske mest någon lätt bb Cream. Ha det gott! 🙂 puss o kram!

foundations_1462952473_14.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s