Rayban

Tack underbara älskling för min tidiga födelsedagspresent. Älskar dom! Nya rayban solglasögon blå 🙂 spegelaktiga. Så snygga och coola! Nu kan sommaren komma 🙂 Hur mår ni? Vi mår bra 🙂 Full rulle! Håller på med planering inför E:s tre års kalas som vi ska ha till helgen för hennes kompisar och deras föräldrar. Har en förväntansfull tjej hemma som tycker det ska bli jättespännande att ha kalas 🙂 Har ordnat med extra uteleksaker och bord, stolar och presenter, presentpapper och såklart ska mitt hjärta ha frost tema och blå ballonger, det är viktigt 🙂 favoritfärgen. Bakat har jag och mitt hjärta gjort och handlat massa gott till kalaset. Bilder från kalaset kommer på söndag kväll eller måndag:) hoppas ni haft en fin dag 🙂 puss och kram!

IMG_20170609_192626_826.jpg

20170609_191243

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s