Älskar loppis

Idag har jag varit iväg och skänkt en massa saker som inte vi behövde längre 🙂 hon som tog emot sakerna tyckte dom var så fina och blev jätteglad. Jag handlade även lite på loppis 🙂 jag älskar loppisar. Tycker det är så roligt att få handla massa fint till bra priser 🙂 sen var jag iväg och handlade massa gott till E:s kalas på söndag som vi ska ha med släkten 🙂 jag ska baka två goda gräddtårtor med marängbotten och massa gott i 🙂 recept kommer senare 🙂 jag blev så glad när jag såg att det finns äggfria tårtbottnar i maräng 🙂 kommer bli så gott! Riktigt somriga tårtor. Vad har ni gjort idag? Har ni något sånt där loppisfynd som ni är speciellt nöjda över? Dela gärna 🙂 Ha en go fredag kväll:)

Säta 20170616_175110.jpg

Söta glass skålar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s