Alltid något att köpa

Hej alla fina! Jag har tänkt mycket på en sak och nu känner jag att jag vill blogga om det. Visst är det så att varje dag i princip så kommer man på något man måste köpa? Jag tänker ofta att nej men nu måste jag hålla i pengarna  ( för ofta går det en del pengar på olika saker antingen till sig själv eller barnen eller huset. Det är inte alltid det är en sak som verkligen behövs, ofta köper man en del av samma för att det är fint eller så ) och så grejar man hemma och ser att något är slut. Går inte att komma undan 🙂 min sambo tycker att jag handlar ganska mycket men det är ju så kul och det finns alltid något fint att köpa:) och för att inte tala om matpengar. Vad mycket pengar det går på mat för oss. Vi är 2 vuxna och 2 barn. Hur är det för er? Går det mycket pengar på mat och annat för er andra med? Någon som har tips på bra mat man kan göra som inte kostar massa :)? Och ja jag kan erkänna vi lyxar till det en del med god mat även vardagar:) Hur gör ni? Gör ni en budget ni alltid följer eller hur lägger ni upp det? Idag ska vi ha kalas för E som fyller tre år idag. Min lilla älskling, tyckte nyss du kom och nu är du tre år. Vart tar tiden vägen? 🙂 Bilder från kalaset kommer senare 🙂

shoppa_1206647221_1207737908_8315265_76561574.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s