Utekväll med syrran

Snapchat-63456357.jpgFör någon helg sedan så var jag och min syster ute på krogen och hade kul 🙂 vi började först att vara hemma hos henne och hade olika chips och dipp och gott att dricka:) och såklart bra musik som gör så mycket:) pratade och hade kul 🙂 vet inte när jag och min syster umgicks själva senast. Var så längesen. Sen gick vi ut och vi gick först till Koriander men där var inte så mycket folk och vi var sugna på att se lite folk så vi provade Harrys och där var det mycket. Vi var där en stund sen ville vi ta en öl på en uteservering men då sa vakten att där ute stänger dom 01. Så vi hann precis sätta oss innan de stängde. Typiskt. Vi gick sen och åt på Burger King. När vi skulle åka hem var det jätte lång kö och vi tänkte att nej nu får vi vänta jättelänge men det satt en kille bredvid oss som var så snäll och vi pratade en kort stund, sen frågade han om vi ville dela på taxi med han och chauffören sa att det gick bra. Vi behövde bara vänta en halvtimme. Kunde ha blivit många timmar annars. Men till saken hör att när vi var framme vid hans hus så säger han till chauffören kostade det 180 kr fast pris för tjejerna? Ja fick han till svar och då säger han jag betalar för dom bara de kommer hem säkert. Vad snäll. Vilken underbar person. Vilka skulle göra och säga så? Då tänker jag på min favoritlåt. Jag trodde änglarna fanns.

Jag trodde änglarna fanns bara bara i himmelen. Jag trodde änglarna fanns bara bara i himmelen men det var då jag mötte dig. Nu bor det en ängel här hos mig.

Just för att han var så snäll och brydde sig så om våran säkerhet och när man tänker på vad hemsk världen kan se ut idag så var det väldigt snällt gjort. Han är en ängel för mig. Änglar finns.

maxresdefault

a58dcd2f23abd5eb32f46aca814c64f4

IMG_20170702_091425_674.jpgIMG_20170701_212859_528.jpg

IMG_20170701_200323_268.jpg

IMG_20170701_200739_958.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s