Husbil, husvagn eller stuga?

Hej alla godingar där ute! Hoppas ni har en underbar sommar och njuter fullt av semester eller om ni jobbar att ni ändå får lite extra stunder över att bara få koppla av sådär ordentligt och göra något riktigt roligt eller mysigt 🙂 idag tänkte jag blogga om vad folk gillar mest och varför. Många tycker ju att camping är mysigt när man får sova i husvagn eller husbil och må gott och vara nära naturen medan andra föredrar en stuga istället med egen toalett och dusch. Många småbarns familjer föredrar kanske stuga men det där är så olika:) vi har sovit mycket i husvagn med våra små och jag tycker att det har gått bra 🙂 finns såklart många stunder då man undrar varför man inte valt stuga istället då trotsen sätter in och man har liten yta att röra sig på och inget duger för ens lilla hjärta men så kommer det stunder då man känner att man valt precis rätt med husvagn. Jag älskar husbil också och tycker att det är jätte mysigt och kul att åka runt med och fördelen med husbil är just att man har allting med sig och kan stanna vart man vill. Nu undrar jag vad föredrar ni? Fördelar nackdelar med husvagn, husbil och att bo i stuga. Bomba gärna med era erfarenheter och dela gärna tips på bra och sevärda campingar att besöka 🙂 kramisar!

ladda ned (1).jpg

 

caravan.jpg

stuga_s.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s