Party

Jag och min syster gick ut förra helgen på lördagen och det var kul på förfesten vi hade hemma hos mig 🙂 men när vi kom ut blev det inte så kul. Var för mycket folk ute och det gick knappt att röra sig så vi blev sittande på några stolar för att ens få plats och lång kö till baren. Nej bättre lycka nästa gång 🙂 så vi gick hem tidigare. Först åt vi god mat på grillen sen skulle det ta 45 min att få taxi så vi gick hem och jag gick i jätte höga klackar. Fattar inte hur jag orka det men det gick bra 🙂 jag vill bjuda på några bilder från kvällen:) min syster brukar sminka mig för hon tycker det är så roligt och hon är så duktig så sminkningen har hon gjort och håret.

IMG_20170721_070419_595.jpg

IMG_20170715_201142_108

20170715_195141.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s