Mitt kalas

Hej godingar! Nu ska jag berätta lite om hur mitt kalas var som vi hade för några veckor sedan 😊 jag fyllde 31. Ett steg närmare 40 men känner mig inte som mer än 25 så man är ju inte äldre än vad man känner sig 😊 jag ville göra en tårta som var äggfri för att min lilla E inte tål ägg. Jag kollade runt med bagerierna men ingen av dom gjorde en tårta med äggfri botten så jag gjorde en egen och den blev så god. Sen när man gör egen så sparar man ju en del pengar också. Dagen innan kalaset så gjorde jag tårtbottnar utan ägg. Samma dag som kalaset så delade jag dom och hade på lite saft på dom för att få dom lite saftigare och sen på med fyllningen. Det som är så härligt och bra med tårta är ju att man kan ha precis vilken god fyllning man vill. Jag valde att ha blåbär och vaniljkräm på understa lagret. På lagret över hade jag grädde och chokladmousse och på toppen grädde med hallon i. Blev jätte gott och blev en ganska hög tårta 😊 alla gillade den. Sen bakade jag och min E hallongrottor som också blev jätte goda. De kan man frysa in och de är så lätta att tina upp och ta en liten bit när man är sugen till kaffet. Ha en underbar dag 😊 många kramar till er!20170813_150922.jpg

20170809_171616.jpg

20170809_174355

20170813_130101.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s