Drömmar

Idag ska jag blogga lite om drömmar och framtidsplaner. Hur ser era drömmar ut? Har ni uppfyllt er dröm och kanske jobbar ni med ert favorit jobb? Kanske går ni i drömmar nu och håller på att uppfylla dom. Vägarna i livet kan vara många men jag tycker alltid man ska ta den vägen man brinner för i hjärtat. Jag har en dröm att bli barnmorska, det har jag haft många år men aldrig riktigt tagit tag i det för man tycker det är många år och nej det kommer ta tid men nu är jag på väg mot mitt mål, har tagit första steget i processen dit. Har börjat att läsa matte 2 på distans för att kunna kombinera det med jobbet. Det är första steget att klara matten. Andra steget blir att söka in till sjuksköterska och det hoppas jag kunna göra till våren men det kan bli tajt så annars söker jag in till hösten och när jag läst klart till sjuksköterska ska jag jobba ett år på sjukhuset och sedan blir det vägen 1,5 år mot barnmorska. Jag är klar med allt detta när jag är 36-37 år. Men man har många år kvar att jobba då 🙂 Nu är jag jätte nyfiken på era mål och drömmar, berätta gärna för mig 🙂 och om det finns någon därute som är bra på matte hojta gärna till så kanske ni kan ge mig en hjälpande hand då matte inte är min starkaste sida 🙂

Ha en alldeles underbar dag och flyg iväg mot drömmarna! Kom ihåg det är aldrig försent att uppfylla sin dröm.

Puss Puss!

hej.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s